top of page
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
Untitled-3.png

Hvordan vinne hjerter, skape endring og få resultater.

Bli inspirert og lær hvordan du kan bruke historiefortelling som et kraftfullt virkemiddel til å påvirke både din egen historie og arbeidsplass i positiv retning.
 

Hva er det med historiefortelling som treffer oss midt i hjertet? Hvorfor blir vi så beveget? Hvordan kan du oppnå engasjement, endring og resultater ved å bruke historiefortelling?

 

Kom og hør historier du sent vil glemme.

10. November 2022
OSLO, Quality Hotel™
Hasle Linie 

Påmeldingsfrist:

1. november 2022

Speakers

Talere

01

BENTE

Bente Bratland Holm Foto Astrid Waller.jpg

Bente Brattland Holm

SELVSTENDIG NÆRINGSDRIVENDE

Bente har lang erfaring som leder og utvikler i reiselivet. Solid kompetanse på endring og omstilling. Har ledet omstillingsprosesser på nasjonalt nivå, både i offentlig- og privat næringsliv. 

Har vært med på å bygge nye selskaper, utvikle og implementere merkevareplattformer og konkurransestrategier for bedrifter og destinasjoner.

De siste 5 årene har hun jobbet som Reiselivsdirektør i Innovasjon Norge og har blant annet ledet arbeidet med Nasjonal Reiselivsstrategi, et arbeid som har høstet stor nasjonal og internasjonal anerkjennelse, både for prosess og resultat. 

Bente Holm er utdannet innen kommunikasjon og har tatt Solstrandprogrammet innen ledelse.

Mona Elgvin

PA TIL PETTER STORDALEN,

STRAWBERRY GROUP

Mona hadde egentlig planer om å jobbe i helsesektoren, men tilfeldighetene ville ha det annerledes. Omsorg for mennesker som trenger hjelp ble det likevel, men kanskje ikke helt den typen mennesker hun hadde sett for seg.  

Hennes første jobb var som kontordame på en trafikkskole, helt i starten av 2000-tallet. Året etter fikk hun jobb som resepsjonist i Tanberg på Lysaker, hvor hun endte opp med å jobbe i over 10 år. Hun har jobbet i flere ulike roller, men landet på PA/EA. Denne rollen har hun hatt i ulike selskaper som Nespresso, Visma og EVRY. Høsten 2019 startet hun som PA til Petter Stordalen i Strawberry, der hun fortsatt jobber.  

Mona.png

02

MONA

03

Elin Helgeland Nilsen.jpg

Elin Helgeland Nilsen

GLOBAL DIREKTØR FOR KOMMUNIKASJON OG MERKEVARE, SNØHETTA


Elin har jobbet med å bygge opp Snøhettas merkevare siden 2006, som i dag er en av de mest anerkjente i verden innen design og arkitektur.

Gjennom strategisk ledelse, utvikling og implementering har hun jobbet langsiktig med synliggjøring av Snøhetta prosjekter og kjerneverdier i samarbeid med teamene i Snøhettas studioer i USA, Australia, Hongkong, Frankrike, Østerrike og Norge.

 

Som leder er Elin opptatt av kreativitet, utvikling og å gi andre rom og mulighet til å lykkes. 

ELIN

Audun Mo

PSYKIATRISK SYKEPLEIER, ULTRALØPER OG LEDER

Audun har bakgrunn som sykepleier med videreutdanning innen psykisk helse. Han har erfaring fra akuttmedisin, legevakt og forsvarets sanitet. Han har i tillegg vært hovedtillitsvalgt i fem år og arbeidet som avdelingsleder innen psykisk helse og rus i spesialist- og kommunehelsetjenesten. Som leder er han inkluderende, lyttende og ønsker å være en ansvarlig tilrettelegger for gode prosesser. Han har en mastergrad i helseadministrasjon fra UiO. Hans filosofi innebærer tid som en kritisk faktor for suksess. Endring tar tid, eierskap tar tid og kvalitet tar tid å utvikle.


Livet tar ikke alltid den retningen man hadde planlagt. Høsten 2018 mistet Audun sin samboer i en trafikkulykke. Han satt alene igjen med ansvar for et 14 måneder gammelt barn. Gjennom en unik fortellerstemme setter han ord på hvordan sorg og savn kan oppleves. Hvordan kan man bevege seg fremover - ikke på grunn av sorgen, men til tross for den.

Skjermbilde 2022-09-25 kl. 11.42.47.png

04

AUDUN

Loveleen Brenna 

GRUNNLEGGER SEEMA

Loveleen Rihel Brenna har spisskompetanse innen mangfoldsledelse. Hun har i flere tiår holdt foredrag om opplæring i kulturell intelligens og mangfoldskompetanse, samt leder- og organisasjonsutvikling. Loveleen er daglig leder, forretningsutvikler og grunnlegger av Seema. 
 
Hun har skrevet flere bøker. Blant annet «Mangfoldsledelse – Mangfold og likestilling som bærekraftig konkurransefortrinn», «Min annerledeshet, min styrke», og nå sist «Liknelsen om hunden og påfuglen» som vil være tilgjengelig for kjøp på arrangementet – signert Loveleen. 
 
Loveleen har også mottatt flere priser for sitt arbeid: Ole Vig-prisen 1997, Årets kvinne, KK 2006, Norges tøffeste kvinne 2013, Fritt Ords ærespris 2016, m.fl. 
 
Loveleens bidrag er basert på hennes store kompetanse innen mangfold og ledelse. Hun evner å utfordre tanker, engasjere menigheter og formidle kunnskap på en forståelig måte som sitter igjen hos publikum. 

Loveleen Rihel Brenna.jpg

05

LOVELEEN

06

CALMILLA

Skjermbilde 2022-08-26 kl. 09.57.27.png

Camilla Haugsten

ADEPTA GLOBAL

Camilla jobber for å vekke lederskapet i alle. Hun kombinerer kompetanse og inspirasjon på en sånn måte at du opplever å bli løftet fremover ut av nåværende ståsted. Hennes fokus handler om å mestre muligheter slik at du kan flytte deg dit du egentlig ønsker å være og hører hjemme. Camilla søker alltid å tilføre nye perspektiver og opplevelsen av å kunne tenke annerledes og å sitte igjen med noe konkret å nyttiggjøre seg for neste skritt i virksomheten er sentralt. Du blir utfordret, men med en smak av mestring og en opplevelse av at det er klart vi kan få til mer.  

 

Camilla har en høyst tverrfaglig kompetansebakgrunn, og har jobbet med  ledelse, endringsprosesser, innovasjon og bærekraft i over 20 år. I dag driver hun Adepta Global som bistår næringslivet med skreddersydde programmer innen fremtidsrettet ledelse, transformasjon og vekst. Camilla er også executive coach og terapeut. Hennes fremtoning er kunnskapsrik og profesjonell og med et smittende engasjement.  

Else Mulvik

ADEPTA GLOBAL

På IMA Høstkonferansen representerer Else  Adepta Global, der hun er prosjektleder med et sterkt ønske om å gi fremtidens ledere tilgang til en transformerende og innovativ vekstplattform for moderne lederskap.  

Else er brennende engasjert for at alle skal få økt forståelse og kompetanse for hvordan vi kan fungere bedre som menneske i vår moderne verden, og beholde og utvikle sitt engasjement for eget liv, jobben og omverden. Hun assisterer mennesker til å bygge et solid fundament for å ta gode valg, skape gode relasjoner og bringe det beste ut av mulighetene livet tilbyr. En av nøklene til endring og fremdrift ligger i at vi blir enda sterkere i oss selv og vår unikhet, og dermed assisterer våre omgivelser til det samme. 

  

Else innehar en dyp menneskekompetanse på hvordan kropp og sinn henger sammen, og skaper positiv innsikt og praktisk tilnærming for vekst og utvikling – personlig og profesjonelt.  Hun har mer enn 20 års erfaring, og spesialisert på arbeide med mennesker i krevende yrker og situasjoner. Hun er terapeut og kursholder, samt co-founder og operation manager i OMNI der hun jobber med mennesker i militært og operativt arbeid på alle nivåer. 

Skjermbilde 2022-09-25 kl. 11.31.23.png

Konfransier

ELSE

Agenda

Program

10 NOVEMBER

08:30

Meet & greet;

 Enkel frokostservering med

smoothies, rundstykker og kaffe

09:00

Del 1: Velkommen

09:30

Camilla Haugsten - ADEPTA GLOBAL

Din synlighet er din historiefortelling

10:15

Mona Elgvin - PA PETTER STORDALEN

Når livet gir deg sitroner - lær å sjonglere! Betroelser og betraktninger fra mitt PA-liv

11:00

Besøk av utstillere og kaffepause

11:45

Q&A med våre utstillere

12:10

Elin Helgeland Nilsen - SNØHETTA

Singular in the Plural

13:00

Lunsj

14:00

Del 2: Nordic Choice Hotels presenterer

14:15

Audun Mo - VEILEDER

Hvordan kan du best mulig håndtere endring

15:00

Lovleen Brenna - SEEMA

Mitt liv - en duggdråpe skjelvende på et roseblad.

15:45

Kaffepause

16:00

Bente Holm - BEDRIFTSRÅDGIVER

Kraften i historiefortellingen endrer holdninger, engasjerer medarbeidere og åpner lommebøker.

16:45

Avrunding av konferansen av Else Mulvik

17:00

Besøk av Ustillere

17:30

Musikalsk innslag: Venke Knutson

18:00

Middag & mingel

The Venue
180514-VIEW-2-.jpg

Sted

06

Quality Hotel™ Hasle Linie 

Konferansen avholdes på det splitter nye Quality Hotel Hasle Linie. Hotellet finner du i den moderne og lett tilgjengelige bydelen Hasle i Oslo. På Quality Hotel™ Hasle Linie er du utenfor den kompakte bykjernen i Oslo, men allikevel sentralt med t-bane.

Om du ønsker å bestille overnatting, kan dette bookes direkte ved å oppgi koden 1157GR001185

og sende mail til q.haslelinie@choice.no.


kr. 1.490,- NOK for enkeltrom

kr. 1.690,- NOK for dobbeltrom

1

6

100

DAG
TALERE
DELTAGERE
Utstillere
Heading 5
Xmeeting point logo.png
cropped-ressurs_logo-tekst_Hvit-1-768x133.png
Logo King Koffee.png
HANEN_25_rgb.png
Skaabulogo_web_02.png
Danebu logo.png
maarud gjestegaard ny.jpg
Contact Us
bottom of page